Hydromade is 1 januari 1983 gestart door Gerard de Beer in een kleine hal aan de Nijverheidslaan te Weesp.

Al snel werd de locatie te klein en is hij verhuisd naar een naastgelegen bedrijfshal met ook een buitenterrein.

Dave Grift en Bert Hogenberg werden in 1995 aangetrokken om het team te versterken.

Gezien de locatie aan de Nijverheidslaan te klein werd kwam er opnieuw een verhuizing. Dit keer werd het een bedrijfspand met veel buitenterrein aan de Rijksweg te Muiden, evenwijdig aan de A1.

Na precies 25 jaar, op 1 januari 2008  was het moment daar, Dave Grift en Bert Hogenberg namen het bedrijf over van Gerard de Beer.

Gerard bleef wel nog aan om de overname goed te laten verlopen en te helpen met een groots project te weten “een nieuw te bouwen pand in Amsterdam”.
Dit gezien wij te horen kregen, dat Rijkswaterstaat in 2012 zou starten met de weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere, waardoor er weer verhuisd moest worden. Er werd besloten een pand te laten bouwen in Amsterdam en in november 2011 volgde de grote verhuizing naar de Theemsweg 72 te Amsterdam, met een daarbij behorend feestelijk openhuis, samen met onze buren van Geesink.

Toen alles op de rit was, was daar het juiste moment voor Gerard de Beer om definitief afscheid te nemen van Hydromade.

Inmiddels bestaat Hydromade uit een geweldig team naast Dave Grift en Bert Hogenberg van 13 medewerkers die zich altijd voor de volle 110% inzetten voor zowel de klant als ons bedrijf.